Metaalbewerker

Ben jij op zoek naar een afwisselende, uitdagende baan met veel creativiteit in een kleine en innovatieve organisatie? Heb je een afgeronde MBO opleiding met exacte vakken in je pakket, wil je graag zien wat je maakt, ben je perfectionistisch ingesteld en heb je het geduld om door veel oefening een prachtig vak te leren? Dan gaan we graag in gesprek met jou.

Wie zijn wij?

Van Hal Telecom is een innovatief, ‘no-nonsense’ bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, fabriceren en leveren van technische oplossingen. Wij houden van directe communicatie, heldere doelen en we werken zo efficiënt mogelijk om de best mogelijke oplossing te bedenken voor de klant.

Wat ga je doen?

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een handige alleskunner. Als metaalbewerker weet je vanuit complexe tekeningen de (verschillende) werkzaamheden te verrichten. Je krijgt binnen deze functie te maken met een grote diversiteit aan klanten die allemaal verschillende wensen hebben. Jij bent in staat mee te denken in creatieve oplossingen. Je hebt verstand van techniek en het aansluiten en inbouwen van het cargo-Lock systeem.

Wie zoeken wij?

Wij verwachten dat je minimaal een afgeronde MBO opleiding hebt. Je hebt oog voor details en het lezen van technische tekeningen en deze omzetten naar werkende oplossingen is jou bekend. Het beheersen van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste. Je bent woonachtig in de regio Soest. Gezien de aard van de functie is het van belang dat je van onbesproken gedrag bent. We vragen je in de eerste maand van je dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag aan ons te overleggen.

Als je (nog) niet volledig voldoet aan deze eisen, aarzel dan niet om toch contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wat bieden wij?

Een uitdagende, veelzijdige fulltime functie in een leuke en leerzame omgeving passend bij jouw kwalificaties en wensen! Daarnaast een passend salaris dat met jouw ontwikkeling meegroeit met uitzicht op een vaste aanstelling en mogelijkheden om je binnen ons bedrijf verder te ontwikkelen.

Vind je dit interessant?
Stuur je motivatie met cv naar b.vangroenestijn@vanhal.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Volop carrièremogelijkheden

Medewerkers met buitengewone vaktechnische kwaliteiten hebben bij Van Hal prima carrièremogelijkheden waarbij ze in korte tijd kunnen doorgroeien.