Werken in de cloud

Een begrip waar u dagelijks mee geconfronteerd wordt en u niet meer omheen kunt, ‘de cloud’. Maar wat is de cloud nu precies? De cloud is een server of dienst die wordt afgenomen buiten het eigen kantoor, hierop kunt u bestanden opslaan.

Managed Hosting

Platformen zijn het hart van de moderne onderneming. Een platform staat voor jouw applicatie, database of web-omgeving. Het online systeem waarover jouw klanten zaken met je doen. Het systeem dat altijd online moet zijn en maximaal moet presteren. Iedere storing of vertraging kan immers omzetverlies of reputatieschade betekenen.

Office365

Office 365 is dezelfde Office die u al kent en elke dag gebruikt. En nog meer. Omdat Office 365 werkt met kracht van de Cloud, kunt u vanaf vrijwel elke locatie en elk apparaat (PC, Mac, Telefoon en Tablet) met uw programma’s en bestanden werken en zijn ze altijd up-to-date. Hetzelfde geldt voor updates van functies: u krijgt ze automatisch.

Microsoft Azure

Microsoft Azure is veel meer dan alleen een server in de Cloud, of de back-end voor Office365. Het is de op een na grootste Public Cloud van waaruit services op het gebied van rekenkracht, opslag, databases, netwerken, software, analysis, identiteits-management en meer worden aangeboden via het internet.

Meer weten over Cloud?
Neem dan contact met ons op!